Зачекайте
йде завантаження
Перший заступник міського голови Валерій Пархоменко відвідав дошкільний навчальний заклад

Перший заступник міського голови Валерій Пархоменко відвідав дошкільний навчальний заклад

16.03.2023 09:03:18

Дитячий садок має 13 груп, з них – 3 групи з інклюзивним навчанням. У закладі обладнана ресурсна кімната для проведення корекційно-розвиткових занять.

З 2019 року садочок є учасником проєкту „Сприяння освіті” в рамках Меморандуму Міністерства освіти і науки України та LEGO Foundation (Королівство Данія). Участь у цьому проєкті дає можливість для всебічного розвитку дітей, зокрема компетентностей, необхідних для навчання упродовж життя, в основу взаємодії дорослого та дитини покладено підхід „навчання через гру”. Це забезпечує та формує саморозвиток кожної дитини в спеціально створеному ігровому середовищі.

- Дошкільний заклад обладнаний майданчиками для прогулянок, спортивним майданчиком, ресурсною кімнатою, музичною та спортивним залами, медичним кабінетом та власним харчоблоком який відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам та має сучасне технічне забезпечення. Окрім цього, заклад має укриття на випадок повітряної тривоги, яке забезпечене всім необхідним. Є санвузол, запас води, додатковий вихід, зона для навчання та ігор, Wi-Fi. Вдячний працівникам закладу, які є справжніми професіоналами своєї справи та особисто директорці садочка Марині Левцун,- подякував Валерій Пархоменко.