Зачекайте
йде завантаження
У Полтаві триває надихаючий проєкт для жінок

У Полтаві триває надихаючий проєкт для жінок

25.04.2024 15:04:36

Уже вдруге у місті відбувається освітньо-мотиваційний Фестиваль можливостей для мам 2.0, що започаткував Центр культури та дозвілля. Цього року він охопив територію всієї Полтавської громади та триватиме до 11 травня. Фіналом благодійного заходу стане зустріч у форматі діалогу «Що та Хто врятує мене сьогодні?» із засновницею благодійного фонду «Маша», ведучою та блогеркою – Машею Єфросиніною. Спікерка поділиться своїм досвідом, розповість, де знаходити мотивацію та відповість на питання гостей.

Загалом в рамках фестивалю провели понад 35 заходів.

Мотивували жінок до участі партнери фестивалю – успішні жінки, фахівці з багаторічним досвідом роботи, які не тільки надихають, але й стимулюють до фізичного та духовного балансу з собою та набуття нових практичних навичок.

Зі слів учасниць, серед найпопулярніших тем організованих тренінгів – «Догляд за шкірою обличчя», «Що заважає нам бути щасливими», «Міфи та реальність педіатрії» та «Як говорити з дітьми про статеве виховання».

Центрами фестивалю у старостатах стали філії ЦКД, які організували різнопланові тренінги, майстер-класи з малювання, декорування шоперу, виготовлення виробів із вторсировини, також проходили мультимедійні зустрічі, караоке-вечори та конкурси на кращу випічку.

Упродовж наступних днів на учасниць чекають тренінги з фінансової грамотності, косметології, роботи у соцмережах, розвитку лідерських якостей, а також відбудуться групові заняття з фітнесу та танців.

Реєстрація триває, тож організатори запрошують матусь долучатися та знаходити свою мотивацію та натхнення за посиланням.

Нагадаємо, що «Фестиваль можливостей» створений для мотивації та саморозвитку сучасної мами і має на меті збір коштів на авто для зведеного підрозділу ППО 116 бригади ТрО . Участь у фестивалі – вільний донат, а пільгові категорії можуть взяти участь безкоштовно.