Зачекайте
йде завантаження
Полтава приймала театральний фестиваль з Пісочина

Полтава приймала театральний фестиваль з Пісочина

07.05.2024 09:05:14

Днями на базі Центру культури та дозвілля за підтримки Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради пройшов VI Всеукраїнський фестиваль аматорських театрів ім. В.К. Гужви «В кулісах душі».

Засновники фестивалю – Пісочинська селищна рада, Пісочинський палац культури і мистецтв, народний театр-студія «Чудеса в решеті».

Перший заступник міського голови Валерій Пархоменко висловив слова підтримки Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю, який, своєю чергою, подякував за гостинність, добре ставлення, дружні відносини між громадами та допомогу у проведенні фестивалю.

Загалом, участь у фестивалі взяли 14 колективів з Харкова та Харківської області, Запоріжжя, Конотопа, Дніпра, Києва, Новомосковська і Полтави. Загальна кількість учасників – більше 300 осіб.

Полтавці та гості міста мали нагоду безкоштовно побачити роуд-муві, кототерапію, комедійний детектив, драму, філософську казку-притчу, кримськотатарські казки про любов.

Актори фестивалю подарували глядачам цікаві постановки, здивували оригінальними сценографічними рішеннями та яскравими роботами.